Reprezentanţii Consiliului Judeţean Ilfov anunţă că, în primele trei săptămâni ale campaniei „Ilfov, prin ochii tăi”, desfăşurate la Cernica, au fost oferiţi gratuit peste 1.600 de perechi de ochelari cu dioptrii.

  „Ilfovenii care s-au prezentat în perioada 06.11.2023 – 24.11.2023 la Primăria Cernica au beneficiat de consultații optometrice gratuite și, după caz, de ochelari cu dioptrii gratuiți.

  Rezultatele campaniei ,,Ilfov, prin ochii tăi”, la finalul primelor două săptămâni în Cernica:

  – 980 persoane consultate;

  – 1602 perechi de ochelari cu dioptrii;

  – 638 persoane care au avut nevoie de două perechi de ochelari (aproape și distanță);

  – 15 persoane fără tulburări de vedere”, au transmis reprezentanţii CJ Ilfov.

  Potrivit sursei citate, ochelarii vor fi gata în aproximativ patru săptămâni de la finalizarea campaniei din această localitate și vor fi livrați în numele beneficiarului, la adresa Primăriei Cernica, de unde vor putea fi ridicați.

  Campania continuă și săptămâna viitoare în Cernica:

  𝗟𝘂𝗻𝗶-𝘃𝗶𝗻𝗲𝗿𝗶, 𝟮𝟳-𝟮𝟵.𝟭𝟭.𝟮𝟬𝟮𝟯

  𝟵:𝟯𝟬 – 𝟭𝟲:𝟬𝟬

  𝗦𝘁𝗿𝗮𝗱𝗮 𝗕𝗶𝘇𝗮𝗻𝘁̦𝘂𝗹𝘂𝗶 𝟭𝟬𝟱, 𝗖𝗲𝗿𝗻𝗶𝗰𝗮, 𝗜𝗹𝗳𝗼𝘃

  𝗣𝗿𝗼𝗴𝗿𝗮𝗺𝗮̆𝗿𝗶 𝗖𝗲𝗿𝗻𝗶𝗰𝗮: 𝟬𝟳𝟱𝟱 𝟬𝟯𝟭 𝟳𝟭𝟳

  Detalii privind condițiile de eligibilitate și înscrierea în program, aici: https://shorturl.at/frZ14

  Consiliul Județean Ilfov, cu sprijinul Lensa și al Primăriei Cernica, oferă o vedere clară ilfovenilor!

  Foto: CJ Ilfov

  Un comentariu

  1. De evitat consult cardiologie Dr Ana Maria Mitrica!Pacient diagnosticat anterior cu cardiopatie ischemica ( nu am aratat documente diagnostice dnei Dr,fiind interesati de diagnosticul ei),posibil infarct miocardic apoi,avand in vedere analizele markeri cardiac.Consult superficial,super rapid de catre cardiolog Dna Dr Ana Maria Mitrica cu diagnostic doar de inceput de HTA.Degeaba s a plans de dureri retrosternale,dureri de gambe,lipsa de aer la efort , agravarea starii de sanatate. N a ascultat, n a intrebat, a taiat relatarea, scurt si rece, precum doamna cu coasa.Ulterior , pacientul a suferit infarct miocardic.Evitati pentru a avea mai multe sanse la viata