Liberalul Gabriel Dumănică şi-a depus, pe 25 aprilie, candidatura pentru un nou mandat de primar al comunei Afumaţi.

  “Acum 16 ani, când m-aţi ales primar al comunei voastre, m-aţi adus alături de voi şi împreună a descoperit problemele şi nevoile comunităţii noastre pentru ca, mai apoi, să găsim şi cele mai bune soluţii pentru a creşte, pentru a ne dezvolta şi pentru a ne construi viitorul.

  În ultimii ani, am muncit foarte mult, alături de consilierii PNL şi de personalul din Primărie, ca să obţinem finanţare de peste 40 de milioane de euro- fonduri europene-, pentru o serie impresionantă de proiecte. Acestea vizează modernizarea infrastructurii, îmbunătăţirea serviciilor publice şi promovarea sustenabilităţii.

  Avem în lucru peste 60 de proiecte cu finanţare din fonduri europene, guvernamentale, judeţene, dar şi din bugetul local al comunei Afumaţi, ce se vor finaliza în următorii 2 ani şi care vor transforma radical comuna noastră.

  Fondurile europene au fost o piatră de temelie în strategia de dezvoltare a comunei. Avem o comună frumoasă iar cu investiţiile ce vor fi realizate în următorii ani, va deveni una de nivel european. Acum, în 2024, vă chem să îmi fiţi alături pentru un nou mandat de primar şi să susţineţi echipa mea administrativă pentru următorii 4 ani! Fiecare reuşită are în spate încrederea dumneavoastră în mine şi în echipa Primăriei comunei Afumaţi şi acesta este ingredientul esenţial pentru a putea continua noile proiecte.

  Am demonstrat că se poate şi asta îmi doresc să facem şi în următorii 4 ani: să facem echipă ÎMPREUNĂ pentru a face din Afumaţi cea mai dezvoltată, frumoasă şi prosperă localitate din Ilfov!

  Doresc să le mulţumesc tuturor cetăţenilor, membri şi simpatizanţi, pentru sprijinul acordat în cei 16 ani de mandat, perioadă în care localitatea noastră a înregistrat cea mai mare dezvoltare în plan economic, social, cultural, educaţional, spiritual şi sportiv, din anul 1990 şi până în prezent”, a declarat primarul comunei Afumaţi, Gabriel Dumănică.

  Comentariile sunt închise.