Casa de Cultură „Doamna Chiajna” a găzduit, recent, un spectacol de excepţie ar primarul comunei Chiajna, Mircea Minea, a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj de mulţumire adresat atât artiştilor cât şi tuturor celor prezenţi.

  „Am fost deosebit de onorat și încântat să avem în sala mare a Casei de Cultură Doamna Chiajna, un ansamblu etnofolcloric, precum Plăieșii, acceptând invitația mea, venind tocmai de la Chișinău.

  S-au dovedit a fi artiști în adevăratul sens al cuvântului, după cum din postura de coregraf profesionist, Nicolae Gribincea, conducătorul ansamblului mi-a declarat faptul că: ”Nu poți fi pe jumătate artist. Un artist complet știe să cânte, să danseze, ştie a spune o urătură!”.

  Satisfacția dumneavoastră am simțit-o prin mesajele de mulțumire transmise atât în cadrul evenimentului cât și după încheierea acestuia și bineînțeles prin seria nesfârșită a aplauzelor pe care le-am auzit pe parcursul întregii seri.

  Am auzit o sală întreagă de chiejneni, cântând împreună, am văzut oameni dansând, ocazie cu care am demonstrat o dată în plus că lucrurile frumoase se fac cu oameni și pentru oameni.

  Consider că este foarte important pentru orice comunitate să iubească locul în care s-a născut, să fim atrași de el, să-l valorificăm prin toate mijloacele pe care le avem, de la obiective îndeplinite la spectacole de calitate, toate, la noi acasă, în Chiajna”, a transmis primarul comunei Chiajna, Mircea Minea.

  Foto: Primăria Chiajna

  Comentariile sunt închise.