Lucrări de calitate, realizate la timp! Locuitorii din două comune ale judeţului Prahova se mândresc cu două noi săli de sport moderne şi dotate la cele mai înalte standarde, construite de SMB Group. Este vorba despre sala de sport şcolară din satul Urleta, comuna Băneşti, şi de sala de sport din satul Ungureni, comuna Gherghiţa, proiecte ambiţioase, derulate prin Compania Naţională de Investiţii.

  Potrivit constructorului, ambele săli de sport au o suprafaţă desfăşurată de 1.270 de metri pătraţi.

  „Terenul de sport are o suprafaţă de 754 de metri pătraţi, iar capacitatea tribunei este de 102 locuri. Sălile de sport au, de asemenea, vestiare pentru antrenori, pentru fete, respectiv băieţi, grupuri sanitare, atât pentru sportivi cât şi pentru public, iar încălzirea este asigurată prin centrale termice.

  În ceea ce priveşte suprafaţa de joc, sunt amenajate terenuri pentru baschet, tenis şi volei. Terenul de sport este accesibil prin vestiare sau prin legătura directă cu zona de foyer, este dotat cu coşuri de basket fixe, cu braţ mobil, şi, de asemenea, sunt puse la dispoziţie suporturi pentru montarea fileului de tenis, volei, dar şi a porţilor pentru practicarea minifotbalului. Spaţiile din jurul suprafeţei sportive sunt protejate cu plasă sportivă de protecţie, prinsă de structura de rezistenţă”, transmite SMB Group.

  VIDEO: Sala de sport şcolară din satul Urleta, comuna Băneşti, construită de SMB Group

  Conform sursei citate, vestiarele sunt dotate cu lockere pentru protecţia hainelor elevilor şi sportivilor, zona duşurilor va fi dotată cu pare de duş fixe, cu temporizare, fiind, astfel, evitată eventuala vandalizare a acestora, precum şi risipa de apă.

  „Tribuna este prevăzută cu scaune individuale iar spaţiul de acces pe rândurile de scaune este neobstrucţionat de trepte, treptele intermediare fiind dispuse în dreptul scaunelor. Zona de tribună are liber acces către un grup sanitar destinat publicului. La etaj, sunt amenajate spaţiile pentru centrala termică şi cea de ventilaţie, dar şi un vestiar pentru personalul de întreţinere a echipamentelor. Cele două săli de sport au pardoseală din covor sintetic modular, rezistent la abraziune şi la impact, având prevăzute marcaje pentru baschet, volei şi tenis de câmp”, precizează reprezentanţii SMB Group.

  Sala de sport din satul Ungureni, comuna Gherghiţa

  Sala de sport şcolară din Urleta, comuna Brăneşti, a fost inaugurată pe 28 martie, iar cea din Ungureni, comuna Gherghiţa, o zi mai târziu.

  Astfel, de acum, elevii şi sportivii din cele două comunităţi vor face mişcare şi vor practica sporturile preferate în siguranţă şi în cele mai bune condiţii.

  Foto: SMB Group

  Comentariile sunt închise.