O fetiţă de aproape 5 ani a ajuns în comă la spital, după ce a căzut de la etajul 2 al blocului în care locuieşte. Este a doua oară, în ultimii 3 ani, când se întâmplă acest lucru. Fetiţa era în casă cu mama ei.

    Potrivit presei naţionale, micuţa, aflată în comă şi cu multiple traumatisme, a fost preluată de o ambulanţă de Terapie intensivă mobilă şi apoi de un elicopter pentru a fi dusă la un spital din Bucureşti.

    ISU Argeş precizează că incidentul a avut loc joi dimineaţă, într-un bloc din Mioveni, judeţul Argeş. Vecinii au auzit un zgomot puternic şi, când au ieşit, au văzut trupul copilei întins pe asfalt.

    Acolo a fost trimisă iniţial o ambulanţă, iar apoi autospeciala SMURD de Terapie Intensivă Mobilă, iar medicii au decis transferul micuţei la un spital din Bucureşti.

    ”Echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă intervine pentru a efectua transferul unei paciente cu vârsta de 4 ani, care prezintă politraumatisme, de la Spitalul de Pediatrie Piteşti la elicopterul SMURD”, au informat oficialii ISU Argeş.

    Comentariile sunt închise.