Primarul comunei Chiajna, Mircea Minea, şi colegii săi din PNL au mers, pe 22 aprilie, în parcurile din localitate şi în zona Promenadei Dâmboviţei pentru a vorbi cu oamenii despre realizări, dar şi despre noi proiecte.

  „Am fost împreună cu colegii mei din PNL, în parcurile din comuna noastră și în zona Promenadei Dâmbovița, proiectul și obiectivul meu de suflet, unde am purtat discuții cu mulți dintre dumneavoastră.

  Mi-a făcut plăcere să ascult propuneri interesante dar și soluții viabile.

  Sunt extrem de mulțumit să văd oamenii din comuna noastră, să le simt emoțiile și să înțeleg că aceștia apreciază tot efortul pe care l-am depus împreună cu echipa mea pentru toate proiectele finalizate dar și pentru cele aflate în desfășurare.

  Vă mulțumesc dumneavoastră, cetățenilor din Chiajna, pentru întreaga susținere și așa cum v-am comunicat dorința noastră este de a continua proiectele începute și de a le finaliza în cel mai scurt timp și de a începe noi proiecte care să ducă a noastră comună la nivel european.

  Când unii vând iluzii, noi oferim certitudini. Dovadă stau toate obiectivele îndeplinite și întreaga dumneavoastră susținere pe care o simt și față de care am toată aprecierea”, a transmis primarul comunei Chiajna, Mircea Minea.

  Foto: PNL Chiajna

  Comentariile sunt închise.