Tradiţia celebrării vieţii, familiei, iubirii şi loialităţii continuă, în Dragomireşti Vale. Pe 26 aprilie, zeci de dragomireşteni au fost invitaţi la Primărie, pentru a-şi ridica stimulentele financiare acordate de către Gheorghe Socol.

  “La sediul Primăriei, a fost din nou bucurie și emoție!

  Amintirile de neuitat, clipele speciale din parcursul fiecăruia dintre noi sunt cele cărora le zâmbim cu căldură de fiecare dată când le rememorăm, cele care ne influențează în bine existența și ne îmbogățesc cu adevărat.

  Aceste momente sunt cele pe care le celebrăm, și noi, prin stimulentele financiare acordate de către Primăria Dragomirești Vale pentru evenimentele deosebite pe care le trăiesc membrii comunității noastre”, au transmis reprezentanţii Primăriei Dragomireşti Vale.

  Astfel, în atmosferă de sărbătoare, primarul Gheorghe Socol i-a felicitat pe toți cei prezenți și le-a oferit 58 de stimulente financiare, pentru: 21 de nou-născuți, 26 de tineri care au împlinit 18 ani, opt familii nou-întemeiate şi trei familii la aniversarea a 50 de ani de căsătorie.

  “Le urăm „La mulți ani!” tuturor și le dorim multă sănătate, fericire, împliniri și iubire, iar restul poveștilor lor să fie pline de întâmplări minunate și experiențe de neuitat!”, au mai transmis reprezentanţii Primăriei Dragomireşti Vale.

  Foto: Primăria Dragomireşti

  Comentariile sunt închise.