Reprezentanţii Primăriei Afumaţi au anunţat, pe 21 aprilie, că sunt în curs de execuţie lucrările de construire a sălii multifuncţionale la baza sportivă. Noua clădire are o suprafaţă de circa 600 de metri pătraţi, vestiare, grupuri sanitare, o magazie pentru depozitarea materialelor sportive, spaţii tehnice, spaţiu de distribuţie şi o suprafaţă multifuncţională.

    „Aici îşi vor desfăşura activitatea grupele de copii ale CS Afumaţi, dar şi celelalte secţii de sport din cadrul clubului: karate, tenis de câmp, baschet, kempo, dar şi trupa de dans Smart Kids. Totodată, sala va putea fi utilizată şi pentru activităţi non-sportive de genul celor culturale sau recreative, dar şi de către afumăţenii care doresc să facă mişcare pentru sănătate şi plăcere, indiferent de vremea de afară”, au transmis reprezentanţii Primăriei Afumaţi.

    Conform sursei citate, sala este realizată pe o structură metalică şi are o înălţime la coamă de 7,27 de metri şi înălţime la cornişă de 6,17 metri, cu închiderile laterale realizate din panouri termoizolante, precum şi acoperişul din panouri sandwich.

    „Pentru reducerea consumului de energie electrică, vor fi montate panouri fotovoltaice şi un sistem de pompe de căldură. Alimentarea cu apă caldă se va face centralizat pentru toţi consumatorii, de la un boiler electric ce va fi conectat şi cu o a doua sursă de energie de la două panouri solare, printr-o serpentină separată. În localitatea noastră vor fi construite patru săli de dimensiuni diferite ce vor permite desfăşurarea de activităţi sportive, culturale sau recreative: la Stadion, o sală multifuncţională, în execuţie- finalizare anul acesta-, la Şcoala Mare, o sală de festivităţi(avem finanţare, urmează licitaţia), în Ograda Ştefăneşti- sala de sport şi parc Ograda Ştefăneşti(documentaţii în lucru) şi în Zona Deal – sala de sport în Cartierul Tineret(documentaţii în lucru)”, au mai transmis reprezentanţii Primăriei Afumaţi.

    Foto: Primăria Afumaţi

    Comentariile sunt închise.