Federaţia Română de Automobilism Sportiv(FRAS) anunţă că ultima etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă, programată în perioada 15-16 octombrie pe Drumul Poienii din Brașov, va înregistra un număr record de piloți prezenți la start pentru sezonul 2022, un total de 104 fiind acceptați pe lista de înscrieri.

    “Trofeul Audi Brașov va fi dedicat exclusiv piloților din prima divizie a campionatului, urmând să aibă câteva nume surpriză pe traseul de concurs. De asemenea, runda va fi decisivă pentru stabilirea noului campion la Categoria I, după ce Octavian Ciovică și-a asigurat deja titlul la Categoria II încă de la Câmpulung Muscel”, transmit reprezentanţii FRAS.

    Conform sursei citate, în acest moment, înaintea cursei finale, Alexandru Pițigoi (Porsche 911) conduce în topul categoriei, cu 96 de puncte, iar Costel Cășuneanu (Skoda Fabia R5) e al doilea, cu un punct mai puțin. Cel mai bine clasat dintre cei doi la Poiana Brașov va deveni și, în premieră, campion la Categoria I.

    Sâmbătă, 15 octombrie, între 9:00 și 13:00, vor avea loc primele două manșe de recunoașteri, urmate de cele două antrenamente cronometrate (14:30 – 18:30). Duminică, după două manșe de recunoașteri de dimineață, concursul va începe la ora 13:30, ambele manșe fiind transmise în direct de Prima Sport, dar și de canalul de youtube al FRAS.

    Sursă foto: fras.ro

    Comentariile sunt închise.