Primarul comunei Gruiu, Samoilă Ion, a anunţat că, pe 20 aprilie, cu prilejul Zilei Pământului, în comuna sa a avut loc o amplă campanie de ecologizare.

    „Doresc să vă exprim recunoștința pentru implicarea remarcabilă în campania de ecologizare ce a avut loc pe data de 20 aprilie 2024. Este cu adevărat inspirator să vedem cum, prin eforturile comune, am reușit să colectăm aproximativ 16 tone de deșeuri, majoritatea reciclabile. Această acțiune nu doar că ne îmbunătățește calitatea mediului înconjurător, dar rezonează profund cu spiritul Zilei Pământului, subliniind angajamentul nostru față de protecția și conservarea planetei.  O să continuăm cu astfel de inițiative și să promovăm comportamente responsabile de gestionare a deșeurilor, pentru a asigura un viitor mai curat și mai sănătos.

    Este esențial să menținem momentul acestei campanii și să tratăm fiecare zi cu aceeași seriozitate și dedicare față de mediu. De asemenea, îndemn să păstrăm curățenia! Fiecare gest contează, iar respectarea acestui simplu principiu poate face o diferență majoră în eforturile noastre continue de a avea o comunitate și un mediu mai sănătos. Mulțumiri speciale se îndreaptă către toți voluntarii, domnului președinte al Consiliului Județean Ilfov, Hubert Thuma și tuturor partenerilor noștri. Fără sprijinul și participarea dumneavoastră, un astfel de succes nu ar fi fost posibil”, a transmis primarul comunei Gruiu, Samoilă Ion.

    Foto: Primăria Gruiu

    Comentariile sunt închise.