Facem calcule.

    Pe date oficiale, 18.194 de copii ai claselor primare și gimnaziale din localitățile – Dascălu, Dărăști, Mogoșoaia, Dragomirești-Vale, Moara Vlăsiei, Nuci, Găneasa, Brănești, Jilava, Snagov, Vidra, Cernica, Ciolpani, Gruiu, Tunari, Afumați, Clinceni, Domnești, Buftea și Periș – vor ajunge la ore cu noile mașini electrice.

    Mesajul președintelui CJ Ilfov, Hubert Thuma: “Cum am făcut asta posibil? Prin proiectul Asigurarea accesului la educaţie a elevilor din judeţul Ilfov, prin achiziţia de microbuze şcolare. Un proiect pentru care m-am zbătut să devină realitate pentru mile de copii din Ilfov. Ce înseamnă asta pentru copii şi părinţi? Că elevii ajung în condiţii de siguranţă la ore, fără ca părinţii să fie nevoiţi să facă acest drum. Mai înseamnă şi că cei mici socializează şi devin un colectiv unit. Practic, aşa construim o comunitate unită. Prin condiţii modern şi proiecte făcute cu şi pentru oameni. Asta înseamnă să investeşti în comunitate”.

    Proiectul este finanțat, în principal, de către Administrația Fondului pentru Mediu, cu o valoare totală de 25.000.000 lei, iar Consiliul Județean Ilfov contribuie cu suma de 210.084 lei, la care se adaugă 39.916 lei TVA, bani de la bugetul județean.

    Informații suplimentare, în comunicatul de presă:

    Comentariile sunt închise.