Poliţia de Frontieră Giurgiu anunţă că lucrările de reparaţii la Podul Prieteniei Giurgiu-Ruse, începute pe 20 noiembrie, vor dura până pe 22 decembrie.

    „Astfel, în perioada 20.11-22.12.2023, circulația pe Podul Dunării va fi reorganizată temporar, lucrările de raparație urmând a se desfășura pe timpul zilei, iar traficul în zonă se va efectua pe o singură bandă fiind semnalizat cu indicatoare rutiere. Având în vedere că traficul prin P.T.F Giurgiu se va desfășura cu dificultate, menționăm faptul că la nivelul instituţiei au fost  luate toate măsurile astfel încât să se asigure un trafic fluent prin punctul de trecere”, transmite Poliţia de Frontieră Giurgiu.

    Poliţiştii le recomandă șoferilor mijloacelor de transport să utilizeze şi celelalte puncte de trecere de la granița cu Bulgaria precum și consultarea aplicaţiei Trafic on-line, disponibilă pe site-ul Poliției de Frontieră –www.politiadefrontiera.ro. „Această aplicaţie prezintă o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp.

    Vom reveni cu precizări în funcție de evoluția situației. Pentru informarea dvs., vă rugăm să utilizați aplicația Traficonline disponibilă pe site-ul Poliției de Frontieră Române www.politiadefrontiera.ro”, au mai transmis poliţiştii de frontieră giurgiuveni.

    Comentariile sunt închise.