Un bărbat de 27 de ani din Curtea de Argeş a dat spart o maşină şi a dat foc altui autovehicul miercuri, 4 ianuarie, iar incendiul s-a extins şi la o autoutilitară. Tânărul era băut şi avea asupra sa două cuţite. El a fost imobilizat de poliţişti şi a fost dus la audieri.

    „În seara zilei de 04 ianuarie a.c., în jurul orei 20,00, poliţiştii (…) fost sesizaţi, prin SNUAU 112, cu privire la faptul că un bărbat din Curtea de Argeş ar fi incendiat un autoturism şi are asupra sa două cuţite. Din primele verificări, s-a stabilit că un bărbat de 27 de ani, din Curtea de Argeş, pe fondul consumului de alcool, având asupra sa două cuţite, ar fi distrus un geam şi parbrizul unui autoturism, parcat la poarta imobilului tatălui său, după care ar fi incendiat un alt autoturism, aparţinând aceleiaşi persoane”, a transmis Poliţia Argeş.

    Potrivit sursei citate, în urma incendiului, a fost avariată şi o autoutilitară, parcată în apropiere. „Cercetările continuă, urmând ca, după administrarea probatoriului, să fie luate măsurile legale în consecinţă”, a mai transmis IPJ Argeş.

    La rândul lor, pompierii argeşeni au spus că, în urma incendiului, „a ars generalizat un autoturism, iar flăcările s-au propagat şi la o autoutilitară parcată în imediata apropiere, care a fost avariată în proporţie de aproximativ 30%”.

    Comentariile sunt închise.