Poliţiştii bucureşteni au anunţat că au prins, miercuri, un bărbat care ar fi furat mai multe telefoane mobile dintr-un magazin din Capitală.

    Potrivit Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, brbatul cu pricina ar fi intrat de două ori prin efracţie, în acelaşi spaţiu comercial.

    „În fapt, la data de 24 decembrie 2022, Secţia 18 Poliţie a fost sesizată de către angajatul unei firme de pază, cu punct de lucru în cadrul unui complex comercial din Sectorul 5, cu privire la faptul că, în aceeaşi zi, în jurul orei 3.30, o persoană necunoscută ar fi pătruns în incinta complexului, prin spargerea uşii de acces a unui spaţiu neutilizat. Câteva ore mai târziu, aceeaşi subunitate de poliţie a fost sesizată, prin sistem 112, de către angajata unui magazin, situat în respectivul centru comercial, cu privire la faptul că, în jurul orei 5.30, un bărbat necunoscut ar fi pătruns în camera de depozitare a magazinului, de unde a sustras mai multe telefoane mobile”, au transmis poliţiştii bucureşteni.


    Conform sursei citate, mai întâi a fost reţinut pentru 24 de ore, iar acum este arestat pentru 30 de zile.

    Comentariile sunt închise.