Bărbatul de 33 de ani din municipiul Giurgiu care a tras mai multe focuri de armă, de la balcon, în noaptea de 3 spre 4 ianuarie, a fost săltat de poliţişti pe 4 ianuarie, seara.

  „Poliţiştii(…)sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, la locuința unui bărbat, de 33 de ani, din municipiul Giurgiu, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor- deținerea sau portul fără drept de arme neletale și uzul de armă neletală din categoria celor supuse autorizării, fără drept”, a transmis, ieri, IPJ Giurgiu.

  Conform sursei citate, în noaptea de 3 spre 4 ianuarie a.c., bărbatul în cauză ar fi tras cu o armă neletală, mai multe focuri de armă, de la fereastra locuinței în care acesta locuia.
  Surse au declarat presei locale că tânărul ar fi continuat să tragă cu arma, deşi avea poliţia la uşă.

  „În urma efectuării percheziției și a cercetărilor efectuate, au fost descoperite 6 tuburi de cartuș calibru 9 mm, neletal, cu gaz, percutate și o armă neletală supusă autorizării, deținută fără drept.

  Pe baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, urmând ca la data de 5 ianuarie a.c., acesta să fie prezentat unității de parchet competente, cu propuneri procedurale”, au mai anunţat poliţiştii giurgiuveni.

  Comentariile sunt închise.