Jandarmii Grupării Mobile din Ploiești au găsit un portofel plin cu acte și bani, la ieșirea dintr-un magazin situat în apropierea Prefecturii din oraş. Potrivit reprezentanţilor instituţiei amintite, portofelul aparţinea unei familii din Slobozia şi care venise în România din Italia pentru a petrece acasă sărbătorile.

  “Imaginează-ți că, de sărbători, te întorci acasă din străinătate. Și când mai ai câteva zeci de kilometri până la destinație, pierzi toți banii, toate actele și documentele de identitate. Asta a pățit o familie venită din Italia. Mergeau spre Slobozia, localitatea de domiciliu, și făcând un popas în Ploiești, au pierdut portofelul la ieșirea dintr-un magazin din apropierea Prefecturii.

  Acesta a fost găsit de colegii noștri, Cristian și Bogdan, care patrulau prin zonă. În urma verificării portofelului, au găsit suma de 2300 de euro și 1200 de lei, dar și toate documentele de identitate ale familiei”, a transmis Jandarmeria Prahova.

  Conform sursei citate, cei doi jandarmi au luat decizia de a mai rămâne prin zonă în speranța că vor identifica proprietarul.

  „La un moment dat, au văzut un bărbat pe care l-au recunoscut după fotografia din buletinul care se afla în portofel. L-au oprit, întrebându-l ce s-a întâmplat. Acesta le-a povestit că soția lui a pierdut portofelul. Nu se aștepta să mai găsească banii, dar spera să recupereze măcar actele, pentru că fără ele nu s-ar fi putut întoarce în Italia. Colegii noștri l-au asigurat că toți banii și documentele sunt în siguranță, spunându-i că portofelul a fost recuperat de ei. Familia a recunoscut toate bunurile din portofel, care le-au fost predate pe bază de proces-verbal”, au mai anunţat jandarmii prahoveni.

  Cei doi oameni ai legii care au găsit şi returnat portofelul sunt plt.adj. Stoicea Cristian și plt.maj. Dascălu Bogdan. Ambii își desfășoară serviciul în cadrul Detașamentului de Intervenție Antiteroristă al Grupării de Jandarmi Mobile Ploiești.

  Comentariile sunt închise.