Un bărbat de 33 de ani din municipiul Giurgiu este cercetat de Poliţie, după ce a tras mai multe focuri de armă, în noaptea de 3 spre 4 ianuarie. Oamenii legii au fost alertaţi de vecini care credeau că cineva „dă cu petarde”.

    „În temeiul sesizării, la fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Biroului de Ordine Publică pentru Mediul Urban, iar, din primele cercetări, a fost identificat un bărbat, de 33 de ani, din municipiul Giurgiu, care ar fi tras mai multe focuri de armă, chiar și în prezența polițiștilor. Ulterior, la fața locului s-a deplasat echipa operativă, formată din polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase și un specialist criminalist, fiind identificate, în zona blocului apelantului, 27 de tuburi de cartuș, calibru 9 mm., percutate și 3 cartușe, calibru 9 mm. cu gaz”, a transmis Poliţia Giurgiu.

    Conform sursei citate, elementele de muniție descoperite la fața locului au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor iar bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

    Comentariile sunt închise.