Poliţiştii prahoveni au dat, în perioada 30 decembrie-2 ianuarie, amenzi de peste 117.000 de lei. Ei au verificat peste 700 de autovehicule, au reţinut şase premise de conducere şi trei certificate de înmatriculare.

    IPJ Prahova anunţă că, în perioada amintită, au acţionat peste 1.200 de poliţişti care au intervenit la peste 500 de sesizări făcute la 112.

    Polițiștii de ordine publică și rutieră, dar și din cadrul altor structuri ale Inspectoratului de Poliție Județean Prahova, au intervenit, în perioada amintită, la peste 500 de sesizări prin intermediul Sistemului Național Unic al Apelurilor de Urgență 112 și au legitimat peste 900 de persoane, fiind aplicate în total 332 de sancțiuni contravenționale. La regimul circulației au fost controlate peste 700 de autovehicule pe drumurile publice din județ, fiind aplicate, în urma neregulilor constatate 190 de sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 25.000 de lei”, transmite Poliţia Prahova.


    Conform sursei citate, oamenii legii au testat cu aparatul etilotest circa 200 de şoferi.

    “Ca măsuri complementare, polițiștii rutieri au reținut 6 permise de conducere și 3 certificate de înmatriculare. În urma controalelor din trafic au fost constatate și 7 infracțiuni la regimul rutier. Totodată, cu ocazia activităților desfășurate, polițiștii prahoveni au constat și încălcări ale normelor de conviețuire socială, fiind aplicate, în acest sens, 96 de sancțiuni contravenționale (…). Valoarea totală a sancțiunilor din cele patru zile este de 117.593 de lei”, au mai anunţat poliţiştii prahoveni.

    Comentariile sunt închise.