Poliţiştii şi jandarmii din Teleorman au fost chemaţi, joi, 17 noiembrie, să aplaneze un scandal izbucnit la o petrecere din municipiul Alexandria. Oamenii legii au fost nevoiţi să tragă focuri de avertisment. Potrivit presei locale, un jandarm ar fi fost rănit, fiind tăiat cu un cuţit la o mână.

    „La data de 17 noiembrie a.c., ora 18:17, Poliția municipiului Alexandria a fost sesizată prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, de un cetățean din municipiul Alexandria, pentru a interveni la un eveniment. La fața locului s-a deplasat o patrulă mixtă de ordine publică, iar în momentul în care a legitimat una dintre persoane, de sex masculin, aflată la adresa respectivă, aceasta, împreună cu alte 4-5 persoane, au devenit recalcitrante.

    Pentru aplanarea conflictului, au fost executate două focuri de avertisment în plan vertical de către unul din membrii patrulei”, a anunţat Poliţia Teleorman. Oamenii legii i-au percheziţionat pe petrecăreţi şi au găsit mai multe topoare, săbii şi cuţite, iar cel care a provocat scandalul a fost reţinut.

    A fost deschis dosar penal şi oamenii legii fac cercetări în acest caz.

    Comentariile sunt închise.