Patru bărbaţi din Dâmboviţa au fost reţinuţi, miercuri, 7 decembrie, fiind acuzaţi de ultraj, distrugere şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Cei patru nu au oprit la semnalul poliţiştilor şi au lovit autospeciala oamenilor legii.

    Incidentul s-a petrecut pe 6 decembrie, în localitatea Gemenea. Potrivit IPJ Dâmboviţa, poliţiştii au vrut să oprească în trafic autoturismul în care cei patru bărbaţi se aflau şi despre care oamenii legii aveau indicii că ar fi fost folosit la comiterea unor infracţiuni. Maşina, însă, nu a oprit la semnalul poliţiştilor.

    “Şoferul, care nu are permis de conducere, şi-a continuat deplasarea către oraşul Pucioasa, iar în timpul urmăririi a avariat o autospecială. Maşina a fost urmărită până la intersecţia dintre strada Luceafărului cu strada Duzilor din Pucioasa, unde şoferul a intrat cu autoturismul în curtea unui imobil, iar acolo poliţiştii care îi urmăriseră pe fugari au folosit arma, trăgând două focuri în aer”, au transmis reprezentaţii Poliţiei Dâmboviţa.

    Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

    „La data de 7 decembrie a.c., în urma cercetărilor efectuate de poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Pucioasa, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pucioasa, faţă de 4 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 19 şi 56 de ani, din Pucioasa, a fost dispusă măsura reţinerii, pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă. Astăzi, 8 decembrie, bănuiţii vor fi prezentaţi Judecătoriei Pucioasa pentru dispunerea unor măsuri preventive”, au mai anunţat oamenii legii din Dâmboviţa.

    Comentariile sunt închise.