Poliţiştii din Capitală au confiscat peste 1,3 tone de articole pirotehnice, după ce au făcut o miercuri, 7 decembrie, o percheziţie în Sectorul 4, dar au prins în Sectorul 6 şi doi bărbaţi care vindeau petarde şi artificii.

    „Poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, au pus în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară, la o adresă din Sectorul 4, unde existau date şi indicii că s-ar desfăşura activităţi infracţionale pe linia nerespectării regimului materiilor explozive. La percheziţii au fost identificate şi ridicate în vederea continuării cercetărilor peste 1.200 de kg de articole pirotehnice, deţinute în mod ilegal de către un bărbat, de 28 de ani”, a transmis Poliţia Bucureşti.

    Conform sursei citate, tot ieri, poliţiştii bucureşteni au depistat doi bărbaţi, de 20, respectiv 25 de ani, în timp ce ofereau spre vânzare aproximativ 100 de kilograme de articole pirotehnice, în sectorul 6 al Capitalei.

    Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „orice operaţiuni cu articole pirotehnice, efectuate fără drept”, faptă prevăzută de Legea 126/1995 republicată.

    Comentariile sunt închise.