Un bărbat de 48 de ani din comuna Bulzeşti, judeţul Dolj, a fost arestat preventiv, miercuri, 7 decembrie, fiind acuzat de ultraj. Poliţiştii spun că, după ce şi-a agresat soţia şi fiul, a vrut să-i lovească şi pe oamenii legii care încercau să pună în aplicare un ordin de protecţie provizoriu.

    „La data de 05 decembrie, un bărbat a sesizat poliţiştii Secţiei Rurale Pieleşti cu privire la faptul că, pe o stradă din comuna Bulzeşti, o femeie este agresată de soţ. Poliţiştii s-au deplasat la Centrul Medical de Permanenţă Bulzeşti, unde femeia de 39 de ani fusese transportată, împreună cu fiul acesteia, de 19 ani, ocazie cu care s-a stabilit că în cursul aceleiaşi zile, cei doi ar fi fost agresaţi fizic de bărbat”, au transmis IPJ Dolj.

    Conform sursei citate, poliţiştii au emis un ordin de protecție provizoriu faţă de bărbatul de 48 de ani, pentru o perioadă de 5 zile. Poliţiştii s-au deplasat la casa bărbatului pentru punerea în aplicare a măsurii dispuse, iar acesta a devenit agresiv şi a aruncat, mai întâi, cu pietre în ei.

    „Mai mult decât atât, bărbatul a aruncat către poliţişti şi cu o ţeavă metalică, iar ulterior cu un topor, fără ca vreun poliţist să fie vătămat, poliţiştii executând un foc de avertisment. La faţa locului a fost solicitat şi un echipaj din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, bărbatul fiind imobilizat şi condus la sediul Secţiei de Poliţie pentru cercetări”, au mai spus poliţiştii doljeni.

    Comentariile sunt închise.