Preşedintele Consiliului Judeţean Ilfov, Hubert Thuma, a postat pe Facebook un filmuleţ în care un băieţel de 3 ani din Bragadiru primeşte de la ajutoarele lui Moş Nicolae(de data aceasta, reprezentanţii CJ Ilfov) multe daruri, într-o zi atât de specială.

  „Aşa arată bucuria unui copil de 3 ani când vede că Moş Nicolae nu l-a uitat. Azi-noapte Moșul a ajuns la Fadi, în Bragadiru. Fadi are trei ani și s-a bucurat nespus când și-a văzut ghetuțele pline cu dulciuri și jucării. A fost un an greu pentru el și pentru familia lui. Noi am aflat și, alături de colegii de la Consiliul Județean Ilfov și împreună cu Moșul, le-am făcut o surpriză.

  Sursă video: CJ Ilfov

  În această dimineață, voi vizita copiii din centrele noastre din Săftica și Periș pentru a le împărți daruri. Moș Nicolae să vă aducă tuturor clipe de poveste!”, a scris Hubert Thuma, pe Facebook.

  Reprezentanţii CJ Ilfov au anunţat încă de ieri, 5 decembrie, că „lista lui Moş Nicolae” a ajuns la instituţie. „Consiliul Județean Ilfov pornește spre o parte dintre copiii din județul nostru, care nici nu speră la ghetuțe atât de îmbelșugate. Noi suntem pregătiți de drum. Rămâneți alături pentru a descoperi unde mergem!”, au transmis reprezentanţii CJ Ilfov.

  Puteţi citi postările acestora AICI.

  Comentariile sunt închise.