Momente încărcate de emoţie, pe 25 noiembrie, la sediul Primăriei Dragomireşti Vale, când edilul şef Gheorghe Socol i-a felicitat şi premiat pe mai mulţi ilfoveni care sărbătoresc evenimente deosebite, unice, din viaţa lor.

    Astfel, peste 40 de familii din comuna amintită au primit stimulente financiare, în cadrul unui eveniment special devenit deja tradiţie la Dragomireşti Vale.

    Au fost felicitate trei familii care aniversează 50 de ani de la data căsătoriei, 12 familii nou-întemeiate, 14 tineri care au împlinit 18 ani și părinții a 11 copii nou-născuți.

    „E o plăcere deosebită să particip la bucuria locuitorilor comunei noastre! Am avut, din nou, onoarea să acord stimulentele financiare oferite de Primăria Dragomirești Vale către membri ai comunității care sărbătoresc evenimente majore din drumul vieții fiecăruia – nașterea unui copil, căsătorie, majorat și, cel mai rar, 50 de ani de căsnicie! Le dorim, și pe acestă cale, multă sănătate, viață lungă, senină și fericită, mult noroc și succes în tot ceea ce întreprind!

    Suntem recunoscători că putem fi alături de locuitorii comunei și în astfel de clipe minunate! Vă mulțumim și vă asigurăm că prioritatea noastră o reprezentați dumneavoastră, oamenii!”, a transmis cu această ocazie primarul comunei Dragomireşti Vale, Gheorghe Socol.

    Comentariile sunt închise.