Aşa cum a promis primarul din Dragomireşti Vale, Gheorghe Socol, amplul proiect de reabilitare şi modernizare a infrastructurii rutiere din comuna amintită se derulează în ritm alert. Echipele de muncitori lucrează la foc continuu pentru a finaliza cât mai multe dintre străzile prinse în proiect, înainte să se strice vremea.

    Pe 18 noiembrie, edilul Gheorghe Socol anunţa că, în această perioadă, se toarnă asfalt pe alte două străzi.

    „Continuăm dezvoltarea comunei noastre pe linia de infrastructură, cu începerea de noi lucrări de asfaltare. De ieri(17 noiembrie, n.r.), se toarnă asfalt pe încă două  străzi. Apeductului si Cameliei sunt în curs de modernizare în acest moment și se vor alătura, cât de curând, noii rețele de drumuri. Suntem conștienți că aceste șantiere vă pot provoca disconfort și vă mulțumesc, și pe această cale, pentru înțelegere! Nu ne oprim aici!”, a declarat Gheorghe Socol.

    Proiectul menţionat prevede turnarea de asfalt pe 33 de străzi din toate cele trei sate ale comunei, Dragomireşti Vale, Dragomireşti Deal şi Zurbaua. Vor fi reabilitaţi 13 kilometri de străzi.

    “Lucrările se vor desfășura în etape, pe mai multe străzi; unele vor fi închise în totalitate, în timp ce altele vor fi asfaltate pe sectoare. Deși suntem conștienți că se va crea un disconfort pentru locuitorii din zonele vizate, vă asigurăm că este unul necesar pentru apropierea de normalitatea pe care ne-o dorim cu toții”, anunţa, la începutul lunii octombrie, primarul din Dragomireşti Vale, Gheorghe Socol.

    Comentariile sunt închise.