Continuă modernizarea comunei Chiajna şi, astfel, toate promisiunile administraţiei locale devin realitate. Printre cele mai importante investiţii sunt, fără îndoială, cele privind infrastructura rutieră. Toţi ne dorim drumuri moderne, asfaltate, care să asigure confortul cetăţenilor, dar şi un trafic pe măsură, iar la Chiajna, echipa Primăriei conduse de Mircea Minea derulează noi proiecte în acest sens.

    Primarul comunei Chiajna, Mircea Minea, a anunţat pe 23 noiembrie că au fost recepționate lucrările la una dintre cele mai noi căi de acces din Chiajna, respectiv strada Duzilor din satul Dudu.

    „Ne-am gândit că va fi o alternativă pentru a ajunge mai ușor și mai repede în zona străzilor Gențianei și Orhideelor prin strada Salcâmilor. Pe strada Duzilor au fost realizate toate utilitățile necesare, apă potabilă, canalizare, gaze naturale, sistem de preluare a apei pluviale, astfel încât să nu mai fim nevoiți să stricăm prin lucrări edilitare suprafața rutieră. Pe trotuare au fost montați stâlpi de delimitare pentru a se evita parcarea autoturismelor. Această arteră rutieră a fost gândită pentru a prelua o parte din traficul rutier înspre și dinspre complexul școlar aflat în lucru în strada Gențianei”, a anunţat primarul Mircea Minea.

    Comentariile sunt închise.