Primarul comunei Domneşti, Adrian Ghiţă, a transmis pe 28 noiembrie un mesaj de felicitare pentru copiii care au absolvit primul curs de robotică, prins într-un amplu proiect privind educaţia demarat de către autorităţile locale.

    „În primăvara acestui an, am realizat împreună cu colegii din primărie un proiect amplu privind educația, în care regăsim și cursul de robotică pentru copiii preșcolari. Cursul de robotică reprezintă un atelier educațional și științific, un proiect de formare prin joc lego și tablete în domeniul creativ științific. Totodată, este și o modalitate eficientă de a asimila prin intermediul jocului concepte elementare de știință, design, tehnologie și matematică”, a declarat primarul Adrian Ghiţă.

    Conform sursei citate, pe 27 noiembrie a avut loc ultimul curs de robotică din modulul III, destinat cursanților din grupa mare de la grădiniță.

    „Pe parcursul cursului, am fost bucuroși să observăm entuziasmul și curiozitatea copiilor de a afla mai multe despre robotică, ba chiar am observat și talente în rândul lor. Primii noștri specialiști juniori în robotică au absolvit astfel cu succes modulul, primind diplome de cursant, pentru care au fost foarte bucuroși și fericiți. Felicitări micuţilor şi mult succes pe mai departe!”, a transmis primarul comunei Domneşti, Adrian Ghiţă.

    Comentariile sunt închise.