Un primar implicat, responsabil şi gospodar este acela care reuşeşte să implementeze proiecte în toate domeniile şi să se aplece, în primul rând, asupra priorităţilor oamenilor din comunitatea pe care o păstoreşte. Drumuri moderne, apă şi canalizare, reţea sanitară de calitate, dar mai ales şcoli dotate, frumoase, curate şi primitoare.

    La Snagov, ilfovenii au noroc cu primarul lor, Anghel Mihai, cel care, alături de echipa sa din Primărie, continuă procesul de dezvoltare şi de modernizare al comunei. Iar Educaţia este prioritară pentru edilul Anghel Mihai.

    Tocmai de aceea, conducerea Liceului Teoretic „Mihail Kogălniceanu” din Snagov i-a adresat acestuia mulţumiri pentru cele mai recente investiţii făcute la unitatea de învăţământ.

    “Implicare și dragoste față de educație! Atunci când pui pe primul loc educația copiilor la nivel de comunitate, când alegi să fii parte la procesul de dezvoltare al comunității vei avea satisfacția contribuirii la progresul educațional.

    Aceste deziderate au stat la baza implicării domnului primar Mihai Anghel și a comunității locale pentru modernizarea mobilierului școlar (pupitre, scaune, catedre)pentru cele două sedii din Snagov și din Ciofliceni. Mulțumim mult pentru sprijin! Felicitări!”, au transmis reprezentanţii Liceului Teoretic „Mihail Kogălniceanu” din Snagov.

    Comentariile sunt închise.