Comuna Chiajna, tot mai frumoasă şi mai modernă. Primăria condusă de Mircea Minea derulează o serie de investiţii în toate domeniile şi acordă, de asemenea, o atenţie specială parcurilor.

    Nu doar întreţirea lor este importantă, ci şi transformarea acestor zone într-unele cât mai primitoare şi mai frumoase, cu locuri de joacă moderne, dar şi cu „răcoare” în plină vară. Astfel că Primăria Chiajna a demarat, recent, o amplă acţiune de plantare de arbori.

    Vor fi plantaţi, în următoarea perioadă, peste 300 de puieţi de mesteacăn, stejar, tei și pin în toate parcurile comunei.

    „Stimați cetățeni, vă anunțăm faptul că în toate parcurile din localitatea noastră care sunt în administrarea Primăriei Chiajna, au început lucrări de plantare a peste 300 de arbori din speciile mesteacăn, stejar, tei și pin. Operațiunile de plantare și înlocuire a arborilor uscați se realizează cu utilaje mici. În acest sens, vă rugăm să evitați zonele în care se lucrează”, a transmis primarul comunei Chiajna, Mircea Minea.

    Comentariile sunt închise.