Nici autorităţile din comuna Ciorogârla nu se lasă mai prejos, atunci când vine vorba despre proiecte de modernizare şi dezvoltare, iar primarul Victor Niculae duce la îndeplinire promisiunile pe care le-a făcut cetăţenilor care i-au acordat încrederea lor.

    Se lucrează pe mai multe paliere în comuna amintită şi, alături de investiţii în infrastructură, în reţeaua de apă şi canalizare sau iluminat public, la fel de importante sunt şi lucrările edilitare. Pentru că parcurile, locurile de joacă şi cele de relaxare spun multe despre cât de gospodar este un primar, Victor Niculae a anunţat că Primăria Ciorogârla a demarat un proiect ce vizează mai multe astfel de zone din localitate.

    „După cum bine ştiţi, îmi doresc în permanenţă să ne dezvoltăm comuna şi vă informez, de fiecare dată, despre noutăţile pe care le am.

    Astăzi, 14 noiembrie, vreau să vă anunţ că am pornit un nou proiect prin care vom moderniza mai multe locaţii. Vom începe cu Parcul Şcolar, cu locul de joacă de la Grădiniţa Nr.1 şi cu parcul din faţa terenului de sport. În plus, în curtea dispensarului vom amenaja un părculeţ.

    Pe durata lucrărilor, zonele vor fi închise. Celor care obişnuiau să se relaxeze în aceste locuri le cer iertare pentru neplăcerile creat de lucrări, dar sunt convins că, la finalizarea proiectului, veţi fi foarte mulţumiţi de cum vor arăta acestea şi vă veţi bucura din plin de diversele activităţi pe care le veţi putea desfăşura acolo. Uşor-uşor şi, obligatoriu, împreună sunt convins că vom avea comuna pe care ne-o dorim cu toţii”, a declarat primarul Victor Niculae.

    Comentariile sunt închise.