Un incendiu a izbucnit, noaptea trecută, la un service auto din municipiul Constanţa. Potrivit ISU Dobrogea, o maşină a ars în totalitate iar alte 14 au fost afectate de temperatura ridicată, dar şi de fum.

    „Pompierii au fost solicitaţi să intervină, în noaptea de miercuri spre joi, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un service auto de pe strada Gheorghe Haneş din municipiul Constanţa, la faţa locului deplasându-se mai multe autospeciale. În momentul în care echipele de intervenţie au ajuns la service, au constatat că este vorba despre o hală de aproximativ o mie de metri pătraţi, iar incendiul se manifesta cu degajare mare de fum. Echipajele de pompieri au acţionat pe ambele părţi, atât din interior, cât şi din exterior, reuşind în cele din urmă stingerea focului”, a transmis ISU Dobrogea.

    Conform sursei citate, în interioul halei se aflau 15 autoturisme. Focul a afectat o suprafaţă de 650 de metri pătraţi din cei o mie de metri pătraţi din zona unde îşi desfăşura activitatea service-ul auto.

    Comentariile sunt închise.