Primarul comunei Snagov, Anghel Mihai, a anunţat, pe 14 aprilie, că au debutat cu brio cursurile de dezvoltare prin teatru.

  „Este vorba despre un proiect cultural-artistic realizat în parteneriat cu Primăria Snagov, inițiativă care are drept scop descoperirea și promovarea talentelor locale, începând cu copiii și adolescenții.

  Sâmbătă 13 aprilie 2024, la Casa de cultură Antim Ivireanu, în sala de spectacole s-au strâns adolescenți entuziaști, dornici să afle din secretele artei cominicării și ale actorului. M-am arătat deschis să ofer copiilor și adolescenților din zona Snagov posibilitatea de a studia comunicarea și arta teatrală aici, nu să facă naveta la București sau în alte orașe”, a transmis primarul Anghel Mihai.

  Conform sursei citate, adolescenții prezenți sâmbătă la eveniment au avut ocazia de a lucra cu prof. dr. C Dupu, cu o experiență de 28 de ani în domeniu, artist care a avut ca mentor pe marele Dem Rădulescu.

  „Cursanții au lucrat exerciții de improvizație, de relaționare și arta povestirii, iar la final au primit gratuit romanul Fagure haiducul de Ian Dupond.

  Cursurile de dezvoltare personală prin teatru se adresează copiilor și adolescenților cu aptitudini de comunicare, dornici să urce în câteva luni pe scenă, într-un spectacol inedit”, a mai spus primarul comunei Snagov, Anghel Mihai.

  Comentariile sunt închise.