Poliţiştii bucureşteni au descins, ieri, la mai multe adrese ale unor trapperi, acuzaţi de agresiuni. Tinerii au vârste între 15 şi 17 ani.

  “Astăzi, 17 aprilie 2024, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 11 Poliție au pus în executare trei mandate de percheziție domiciliară și un mandat de aducere, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

  În fapt, la data de 21 decembrie 2023, în jurul orei 20.30, un grup de tineri, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, s-ar fi deplasat în zona unei intersecții din Sectorul 3, iar prin folosirea unor arme albe, ar fi proferat amenințări și ar fi agresat două persoane, incident ce a fost postat pe unele conturi de socializare ale bănuiților.

  În urma cercetărilor și investigațiilor efectuate, s-a stabilit că faptele ar fi fost săvârșite de către trei tineri, cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani”, a transmis Poliţia Capitalei.

  Conform sursei citate, pe 21 decembrie 2023, în jurul orei 20.30, în timp ce tânărul în vârstă de 16 ani se afla pe o stradă din Sectorul 3, fiind însoțit de ceilalți doi bănuiți, aceștia ar fi pulverizat spray iritant-lacrimogen asupra a doi tineri, ambii în vârstă de 18 ani, apoi i-ar fi agresat fizic.

  “De asemenea, bănuiții ar fi folosit și obiecte contondente, în agresiunile săvârșite asupra celor două victime. Astfel, bănuiții ar fi pus în pericol sănătatea și integritatea corporală a persoanelor din zonă. Totodată, prin faptele lor, cei trei ar fi tulburat grav ordinea și liniștea publică. În vederea administrării materialului probator, astăzi, 17 aprilie 2024, au fost puse în executare trei mandate de percheziție domiciliară, fiind identificate și ridicate mai multe bunuri de interes în cauză”, au mai anunţat poliţiştii bucureşteni.

  Comentariile sunt închise.