Două autoturisme și un ansamblu de vehicule au intrat în coliziune, ieri, în jurul prânzului, pe DN1B, în apropiere de Mizil. Poliţia Prahova anunţă că, în urma accidentului, a fost rănită grav o femeie de 61 de ani, şofer al uneia dintre maşini.

    „În jurul orei 12.30, polițiștii din cadrul Poliției orașului Mizil au fost sesizați despre faptul că pe DN1B, în comuna Fântânele s-ar fi produs un accident rutier între trei autovehicule. 

    Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că accidetul rutier a avut loc între un autoturism condus de o femeie de 61 de ani și un ansamblu de vehicule format din cap tractor și semiremorcă condus de un bărbat în vârstă de 54 de ani, ulterior, în coliziune cu ansamblul de vehicule intrând un alt autoturism, condus de un bărbat de 35 de ani”, a transmis Poliţia Prahova. 

    Conform sursei citate, în urma producerii accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a conducătoarei auto, necesitând transportarea la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. 

    “Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiiind negative, femeia neputând fi testată din cauza leziunilor”, au precizat reprezentanții IJP Prahova. 

    Comentariile sunt închise.