Primarul oraşului Bragadiru, Gabriel Lupulescu, a anunţat, pe 10 aprilie, că instituţia pe care o conduce a obţinut finanţare pentru construirea a două noi şcoli gimnaziale.

    „Prima școală, finanțată de Compania Națională de Investiții, va fi situată în cartierul Independenței, pe strada Gliei. Aceasta va ocupa un teren de 6.000 de metri pătrați și va avea capacitatea de a găzdui 800 de copii, 40 de cadre didactice și personal administrativ. Cea de-a doua școală, construită cu Fonduri Europene, va fi amplasată în cartierul Latin, pe strada Toamnei. Va fi o instituție modernă, încadrându-se în categoria școlilor verzi, cu o suprafață de 4381 de metri pătrați și va deschide porțile pentru 428 de elevi. Va dispune de 18 săli de clasă, sală de sport și o platformă ecologică, respectând standardele unei școli verzi.

    Aceste inițiative subliniază angajamentul nostru pentru dezvoltarea infrastructurii educaționale și pentru asigurarea unui mediu propice învățării și creșterii sănătoase a tinerilor din comunitatea noastră”, a transmis primarul oraşului Bragadiru, Gabriel Lupulescu.

    Comentariile sunt închise.