Comuna Jilava a devenit un adevărat şantier. Se lucrează pe mai multe paliere, în mai multe zone ale localităţii. Aşa cum a promis, primarul Elefterie Ilie Petre este permanent în teren, atât pentru a verifica stadiul lucrărilor, cât şi pentru a discuta cu cetăţenii despre problemele apărute, în urma demarării investiţiilor. Recent, edilul a mers din nou în cartierul Arteca-Tăbăcărie, unde a fost întâmpinat de zeci de oameni.

    „Vom finaliza lucrările în cartierul Arteca-Tăbăcărie în aproximativ o lună, vom amenaja şi locuri de parcare, aşa cum le-am spus oamenilor care au venit la discuţii. Locuitorilor de la blocurile de garsoniere le ofer sprijinul pentru înfiinţarea unei asociaţii de proprietari şi vom reamenaja şi acel spaţiu. Vă asigur că toate proiectele pe care le-am început vor fi duse la bun sfârşit şi zonele vor arăta cu mult mai frumos”, a spus primarul Elefterie Ilie Petre.

    Ulterior, ediul a revenit cu un mesaj, pe pagina sa de Facebook, şi a precizat, pe 10 aprilie, că se lucrează în ritm alert în zona blocurilor din Morii şi Arteca, iar în cartierul Grădiniţă, străzile N. Bălcescu şi Trifoiului sunt pregătite pentru a fi asfaltate.

    Foto: Primăria Jilava

    Comentariile sunt închise.