Primarul comunei Berceni, Gheorghe Covrigea, a anunţat, pe 4 aprilie, că a fost încheiată o nouă etapă a construcției corpului nou de clădire din cadrul Şcolii Numărul 1.

    „A fost turnată placa de beton peste etajul 2, acesta fiind ultimul etaj al clădirii. Urmează lucrările de termoizolație și hidroizolație pentru terasă, concomitent se efectuează lucrări de execuție a instalațiilor electrice și tencuieli interioare. Vă vom ține la curent cu evoluția lucrărilor”, a precizat primarul Gheorghe Covrigea.

    La începutul lunii februarie, edilul spunea că, din discuțiile avute cu constructorul, chiar dacă termenul de execuție este luna aprilie 2025, sunt promisiuni ferme că lucrările vor fi finalizate în timp util, înainte de începerea anului școlar 2024-2025.

    „Astfel, elevii noștri vor putea beneficia de o școală nouă și modernă. Reamintim că proiectul cuprinde un număr de 15 săli, configurate conform standardelor europene, pentru a asigura un mediu optim pentru desfășurarea procesului de învățământ. Suntem dedicați să oferim copiilor noștri facilități educaționale de calitate, iar acest proiect reprezintă un pas semnificativ în această direcție.

    Vă mulțumesc pentru susținere și răbdare în timpul acestui proces important pentru comunitatea noastră. Vom continua să vă ținem la curent cu fiecare etapă a lucrărilor și suntem deschiși la întrebări și sugestii”, declara, în februarie, primarul Gheorghe Covrigea.

    Comentariile sunt închise.