Unul dintre cele mai importante proiecte pentru educaţia din Snagov, construirea noului liceu, a intrat în linie dreaptă. Pe 18 martie, primarul Anghel Mihai a anunţat că, înainte de începerea lucrărilor propriu-zise, a avut loc o slujbă de sfinţire a locului unde va fi ridicată noua unitate de învăţământ.

    „Cu speranța și încrederea în Dumnezeu că tot ceea ce am dorit să se întâmple pentru această localitate se va și întâmpla, am pornit și astăzi lucrările de începere a construcției noului liceu.

    În prezența mai multor cetățeni din localitate și a preoților care au sfințit locul unde se va ridica liceul, am marcat un moment unic în istoria comunității Snagovului, care își va vedea visul împlinit.

    Le mulțumesc încă odată celor ce au făcut posibil acest proiect și mă înclin în fața colegilor mei care au dus o muncă constantă timp de aproximativ trei ani pentru obținerea finanțării, autorităților implicate, dar mai ales dumneavoastră, cetățenilor pentru răbdarea avută și încrederea acordată”, a declarat primarul comunei Snagov, Anghel Mihai.

    Foto: Primăria Snagov

    Comentariile sunt închise.