Un bărbat de 34 de ani a murit, duminică, la Prundu, judeţul Giurgiu, într-un accident de motocicletă. Soţia lui, de 31 de ani, a fost grav rănită. Se pare că tânărul a pierdut controlul motorului şi a căzut cu acesta.

    “La data de 24 martie a.c., ora 16.05, polițiștii giurgiuveni au fost sesizați, cu privire la faptul că, pe DN 41, între localitățile Prundu și Pietrele, județul Giurgiu a avut loc un eveniment rutier.

    Din primele verificări efectuate, polițiștii au constatat faptul că, un bărbat, de 34 de ani, din municipiul Giurgiu, în timp ce conducea o motocicletă, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, părăsind partea carosabilă.

    În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea unui pasager, o femeie, de 31 de ani, din municipiul Giurgiu, fiind transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Din nefericire, motociclistul a decedat. În cauză, se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a produs”, a anunţat Poliţia Giurgiu.

    Comentariile sunt închise.