Primarul comunei Domneşti, Adrian Ghiţă, a anunţat că a intrat în linie dreaptă proiectul privind asfaltarea mai multor străzi.

    „Am mai făcut un pas spre asfaltarea a încă circa 3.400 metri din rețeaua străzilor locale din comuna Domnesti, prin semnarea contractului de proiectare şi execuție lucrări pentru următoarele străzi: Romancierilor, Spicului, Călugăreni, Intrarea Câmpul cu Flori, strada Stelelor, strada Olimpicilor, strada Zori de Zi şi Intrarea Apusului. Astăzi am emis ordinul de începere a etapei de proiectare, care va dura câteva săptămâni cu tot cu obținerea avizelor necesare si aprobării proiectului, iar apoi constructorul poate intra în etapa de execuție”, a spus Adrian Ghiţă.

    Potrivit sursei citate, în etapa de execuție, străzile vor fi modernizate de la zero, inclusiv lărgite, întrucât au fost deja realizate exproprierile publice necesare pentru lărgirea părții carosabile de la trei la cinci metri, plus două acostamente consolidate de 0,5 metri.

    „Țin să mentionez că pentru toate străzile de mai sus au fost deja realizate lucrările de extindere a rețelelor de apă și canalizare, mai puțin pentru strada Zori de Zi și intrarea Apusului, pentru care vom începe mai întâi cu lucrările de apă și canalizare.

    Revin cu informații noi curând!”, a mai declarat primarul comunei Domneşti, Adrian Ghiţă.

    Comentariile sunt închise.