Nimic fără Dumnezeu! Primăria Dragomireşti Vale, condusă de Gheorghe Socol, a oferit întotdeauna şi continuă să ofere sprijin bisericilor din comună, dar şi să ajute la construirea de noi lăcaşuri de cult.

  Astfel, în Dragomireşti Vale, va fi ridicat un ansamblu socio-pastoral, iar slujba de sfinţire a locului şi evenimentul de punere a pietrei de temelie au avut loc pe 17 martie, a anunţat primarul Gheorghe Socol.

  „Cu mare bucurie, am participat, astăzi, alături de mulți credincioși, la slujba de sfințire a locului și de punere a pietrei de temelie a noii Biserici!

  Slujba a avut loc în curtea Bisericii Parohiale din Dragomirești Vale și a fost oficiată de Preasfințitul Părinte Timotei Prahoveanul împreună cu un sobor de 15 preoți. Un moment istoric prin prezența Preasfinției Sale, dar și unul foarte emoționant pentru toți cei aproape 300 de oameni sosiți la slujbă.

  Proiectul de construire implică nu doar biserica, ci și capela, un așezământ social și un altar de vară. Toate aceste construcții noi vor purta denumirea de „Ansamblul Socio-Pastoral Dragomirești-Vale” iar proiectul este susținut inclusiv de către Primăria Dragomirești-Vale.

  Vă doresc o zi binecuvântată tuturor și sper să ne vedem și la inaugurarea Bisericii!”, a declarat primarul comunei Dragomireşti Vale, Gheorghe Socol.

  Foto: Primăria Dragomireşti Vale

  Comentariile sunt închise.