Sâmbătă, 16 martie, în satul Ghermăneşti, comuna Snagov, s-a desfăşurat „Maratonul reciclării -10K Plogging Run”, un eveniment la care au participat peste 300 de voluntari şi au fost strânse circa 300 de tone de materiale reciclabile.

  „Cu ajutorul dumneavoastră, am adunat aproape trei tone de materiale reciclabile în cadrul Maratonului Reciclării, desfășurat weekendul acesta la Snagov. Aproape 300 de voluntari ne-au sprijinit în această inițiativă, contribuind la eforturile noastre de a promova un mediu mai curat și pentru a crește gradul de conștientizare cu privire la importanța reciclării”, a anunţat primarul comunei Snagov, Anghel Mihai.
  Evenimentul a fost organizat de Consiliul Județean Ilfov, Primăria Comunei Snagov, Fundația Ilfov Împreună și Asociația Creștem România

  A fost strâns gunoi reciclabil din natură pentru a proteja mediul și a contribui la un viitor mai sustenabil.

  “Ne propunem ca împreună să demarăm curățenia de primăvară prin a colecta împreună deșeurile reciclabile lăsate la întâmplare. Dorim să conștientizăm împreună efectele negative generate de nepăsare și să demonstrăm că se poate..

  (…) Maratonul reciclării are ca scop protejarea mediului și promovarea sustenabilității. Colectarea gunoiului reciclabil din natură ajută la reducerea impactului negativ asupra ecosistemelor prevenid poluarea și protejând biodiversitate. Prin participarea comunității la acest efort, contribuim la educarea oamenilor despre importanta recilarii si crearea unui mediu mai sănătos și durabil pentru generațiile viitoare. Împreună putem face o schimbare pozitivă!”, a transmis primarul Anghel Mihai, înainte de eveniment.

  Foto: Primăria Snagov

  Comentariile sunt închise.