Primarul comunei Chiajna, Mircea Minea, a postat, pe 20 martie, pe pagina sa de Facebook, un mesaj cu privire la zvonurile apărute în spaţiul public pe tema noului campus şcolar – Şcoala Gimnazială „Petru Rareş”.

  „Pentru că în mediul online au apărut anumite știri cu privire la noul campus școlar din comuna noastră “Școala Gimnazială Petru Rareș” în care își desfășoară activitatea peste 1000 de elevi, una din cele mai moderne instituții de acest gen din Europa, vreau să vă aduc la cunoștință faptul că această școală a fost ridicată prin intermediul programului operațional regional 2014-2020”, a spus Mircea Minea.

  Conform sursei citate, cererile de finanțare și toate documentele depuse de UAT Comuna Chiajna au fost analizate/evaluate in primul rând de Agenția de Dezvoltare Regională București-Ilfov și apoi de alte instituții abilitate, fără semnătura cărora nu se putea finaliza această școală.

  „Cu alte cuvinte doresc să subliniez faptul ca această școală NU a fost ridicată de pe o zi pe alta, NU a fost ridicată în program de campanie electorală ȘI a fost ridicată în ANI de muncă, ai echipei mele, ai colaboratorilor Primariei comunei Chiajna și nu în ultimul rând ai mei.  Este extrem de simplu pentru formațiunea politică USR să arunce vorbe fară conținut în spațiul public, să creeze panică în rândul părinților cu privire la închiderea școlii, însa vă asigur că sunt vorbe goale și în ceea ce mă privește faptele vorbesc”, a precizat Mircea Minea.

  Primarul din Chiajna a mai spus că, este firesc, ca urmare a unor sesizări făcute, ca organele abilitate să-și facă treaba.

  „Vă asigur că s-a muncit ore în șir în vederea predării documentelor solicitate, documente care se aflau într-o ordine firească la toate compartimentele de resort din cadrul Primăriei Comunei Chiajna, documente care au fost întocmite în conformitate cu toate prevederile legale aflate în vigoare și care au fost verificate de toate organele statului abilitate în acest sens. Este exact ca la teatru, e foarte simplu să fii spectator și să analizezi prestația actorului care a atins apogeul în ani de muncă, însă așa cum am demonstrat eu sunt omul faptelor nu omul vorbelor, iar eu consider ca educația este piatra de temelie a adultului de mâine, motiv pentru care voi susține întotdeauna învățământul și sportul în comuna noastră”, a mai declarat primarul comunei Chiajna, Mircea Minea.

  Comentariile sunt închise.