O veste mult-aşteptată de locuitorii comunei Ciorogârla a venit, pe 14 martie, când primarul Niculae Victor a anunţat că drumul principal al unităţii administrativ-teritoriale va intra în reabilitare şi modernizare.

    „Vin către dumneavoastră cu o veste foarte bună cu referire la un nou proiect de infrastructură, și anume: vom moderniza drumul principal al comunei Ciorogârla DJ 601, al cărui proiect a fost avizat în ședința de Consiliu Județean zilele trecute.

    Practic, actualul drum va fi reabilitat și modernizat la standarde europene, de la limita cu județul Giurgiu până la Autostrada A1, pe o lungime de 8 kilometri, cu tot ce ce cuprinde: trotuare, iluminat public, canalizare pluvială şi altele.

    Acest proiect se realizează în parteneriat cu Consiliul Județean Ilfov și țin să îi mulțumesc domnului președinte Hubert Thuma pentru sprijin!

    Următorul pas constă în lansarea licitației pentru execuția lucrărilor de către Consiliul Județean Ilfov, lucrări ce vor dura 16 luni. Vă țin la curent!”, a transmis primarul Niculae Victor.

    Comentariile sunt închise.