„Femeile aleg încă din 1929 şi încă o mai fac. Şi de cele mai multe ori, ele fac cele mai inspirate alegeri” – preşedintele Consiliului Judeţean Ilfov, Hubert Thuma.

  „În luna martie, în urma galei “𝐈𝐝𝐞𝐚𝐥𝐮𝐥 𝐅𝐞𝐦𝐢𝐧𝐢𝐧” – 𝟏𝟎 𝐟𝐞𝐦𝐞𝐢 𝐝𝐞 𝟏𝟎 𝐝𝐢𝐧 𝐈𝐟𝐨𝐯, Consiliul Județean Ilfov a dedicat, în premieră, o campanie doamnelor de 10.

  10 femei remarcabile din diverse domenii, care au inspirat și au făcut alegeri înțelepte în comunitatea ILFOV, premiate: Florentina Rudeanu, managerul Spitalului de Obstetrică-Ginecologie Buftea, Roxana Feidoc, medic primar cardiolog la același spital, Mărioara Gheorghe, artistă, Elena Ileana Ioniță, asistenta socială, Nicoleta Ion, profesor și voluntar activ la Crucea Roșie, poveștile impresionante ale unei generații de profesie avocat, mamă -fiică, Ionela Toader-Georgescu și Oana Toader, apoi, Mădălina Marcu, medic primar și șef al Laboratorului de Anatomie Patologică al Spitalului Clinic Județean de Urgență Ilfov, Alina Ivanovici, asistent șef în cadrul aceluiași spital, Marinela Culea, director al liceului „Cezar Nicolau” din Brănești, Ilfov și Alexandra-Palla Papavlu, Cercetător Științific la prestigiosul Institut Național pentru Fizica Laserilor, Plasmei și Radiației din Măgurele.

  În Ilfov, proiectele se fac împreună, cu și pentru oameni. Iar doamnele au demonstrat că fac de cele mai multe ori alegeri de nota 10 și scriu povești impresionante, zi de zi, în comunitate.

  Mai multe imagini AICI

  Comunicat CJ Ilfov

  Comentariile sunt închise.