Continuă investiţiile, în oraşul Bragadiru, pe toate palierele. Nu sunt importante doar proiectele de infrastructură şi utilităţi, ci şi acelea privind educaţia, sănătatea şi sportul, dar şi recreerea. Astfel că, Primăria condusă de Gabriel Lupulescu nu ratează nicio sursă de finanţare sau colaborare pentru a duce la îndeplinire toate promisiunile făcute cetăţenilor.

    Pe 14 martie, edilul a anunţat că a bătut palma cu reprezentanţii Consiliului Judeţean Ilfov pentru amenajarea unui parc în zona Ghindiceni.

    „Avem vești bune pentru dumneavoastră: am semnat contractul de asociere cu Consiliul Județean Ilfov pentru construcția unui parc în zona Ghidiceni, în valoare de 16 milioane de lei. Acest nou spațiu de recreere va fi o oază de verdeață absolut necesară în zonă. Poziționarea sa, la jumătatea distanței dintre cartierele Fortuna și Latin îl va face un punct de atracție pentru locuitorii din aceste zone. După lupte îndelungate cu autoritățile și Apa Nova, am reușit să obținem avizarea pentru acest parc din Bragadiru. Eforturile noastre nu se vor opri aici, avem în vedere realizarea mai multor zone verzi, una dintre ele urmând să fie creată la intersecția străzilor Gladiolelor cu Dantelei”, a transmis primarul din Bragadiru, Gabriel Lupulescu.

    Comentariile sunt închise.