Doi tineri de 19, respectiv 25 de ani din Stoeneşti, judeţul Giurgiu au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzaţi că ar fi întreţinut relaţii sexuale cu o fată în vârstă de 12 ani. Cea care a apelat la Poliţie este mama fetei care, mai întâi, a anunţat că fata a plecat de acasă şi nu s-a mai întors.

    “La data de 28 ianuarie a.c., ora 17.30, polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 1 Călugăreni au fost sesizați direct, de către o femeie din localitatea Uzunu, cu privire la faptul că fiica sa, de 12 ani, a plecat de la domiciliu, la data de 27 ianuarie a.c., și nu a mai revenit.

    Ulterior, minora a fost depistată de către polițiști, pe strada principală, din localitatea Uzunu, relatând faptul că ar fi întreținut relații sexuale cu doi tineri.

    În urma cercetărilor efectuate de către polițiști, persoanele în cauză au fost identificate ca fiind doi tineri, de 19 și 25 de ani, ambii din localitatea Stoenești, județul Giurgiu.

    La data de 29 ianuarie a.c., pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, aceștia au fost reținuți, pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de viol săvârșit asupra unui minor. Astăzi, 30 ianuarie a.c., instanța de judecată a dispus față de aceștia măsura arestării preventive, pentru 30 de zile”, a transmis Poliţia Giurgiu.

    Comentariile sunt închise.