Președintele Consiliului Județean Ilfov, Hubert Thuma, a organizat, marţi, 30 ianuarie, o ședință operativă în Orașul Măgurele. Tema – stadiul lucrărilor aflate în desfășurare pe DJ401A.

    Potrivit reprezentanţilor CJ Ilfov, grupul de lucru a analizat evoluția proiectului din teren pe cele trei paliere – relocarea rețelelor de energie electrică cu cele de reabilitare și modernizare a drumului, dar si a lucrărilor de apă-canal.

    “Am analizat punctual lucrările la zi. Pe datele din teren, acestea sunt finalizate în proporţie de 60% pe acest drum judeţean ce tranziteză Bragadiru, Clinceni, Domneşti, Jilava, Măgurele şi Vidra. Ce înseamnă asta? 28 de kilometri de drum pe care vom circula ca în palmă. Mai înseamnă şi alţi 56 de kilometri de trotuare pavate şi tot atâţia kilometri de piste de bicicletă. Am solicitat inginerilor accelerarea lucrărilor. Este important să găsim soluţii pentru orice obstacol ce ar putea încetini ritmul lucrărilor. Este un proiect major de infrastructură pe care mi l-am asumat încă de la începutul mandatului de preşedinte al Consiliului Judeţean Ilfov, chiar dacă ştiam că iau totul de la zero. Este motivul pentru care merg în control pe şantiere şi am format acest grup de lucru”, a declarat preşedintele CJ Ilfov, Hubert Thuma.

    La ședința de lucru au participat și Vicepreședintele Consiliului Judetean Ilfov, Ștefan Rădulescu, Primarul Orașului Măgurele, Narcis Constantin, dar și reprezentanții firmelor care efectuează lucrări pe acest drum județean. După ședința de lucru, a urmat verificarea în teren.

    Foto: CJ Ilfov

    Comentariile sunt închise.