Un bărbat de 63 de ani din Medigia i-a furat 10.000 de lei unui dâmboviţean, în plină stradă. Victima ţinea banii într-unul dintre buzunarele pantalonilor. Poliţiştii l-au prins pe hoţ, la scurt timp.

    „La data de 18 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au fost sesizați prin plângere de către un bărbat de 69 de ani, din comuna Lungulețu, cu privire cu privire la faptul că, pe parcursul zilei, în timp ce s-ar fi aflat pe strada I.C. Visarion, din Titu, ar fi fost abordat de o persoană de sex masculin, sub pretextul că îl cunoaște, moment în care i-ar fi fost sustrași 10.000 de lei din buzunarul de la pantaloni.

    În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei, respectiv un bărbat de 63 de ani, din Medgidia.

    În baza probatoriului administrat, la data de 30 ianuarie a.c., față de bărbat s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță. Prejudiciul creat a fost recuperat în întregime”, a transmis Poliţia Dâmboviţa.

    Conform sursei citate, continuă cercetările pentru dispunerea măsurilor procedurale prevăzute de lege, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Răcari, pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

    Comentariile sunt închise.