Un primar gospodar este acela care nu ratează nicio sursă de finanţare pentru proiectele promise celor care i-au acordat încrederea lor. Iar un oraş sau o comună în plin proces de dezvoltare înseamnă, în primul rând, să aibă drumuri moderne şi utilităţi, şcoli primitoare şi sistemul de sănătate pus la punct. La Petrăchioaia, Primăria condusă de Mihai Dobre începe anul cu veşti bune pentru locuitori.

    20 dintre străzile comunei vor intra în reabilitare şi modernizare, iar anunţul a fost făcut, pe 17 ianuarie, de către edilul şef.

    „Vă aduc la cunoștintă faptul că, pe 16 ianuarie, am reușit cu sprijinul domnului președinte al Consiliului Județean Ilfov, Hubert Thuma, să semnăm contractul de finanțare cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administraţiei, prin Programul Naţional de Investiţii Anghel Saligny, pentru asfaltarea a 20 de străzi din localitatea noastră. Proiectul are o valoare de 2.600.000 de euro. Vă mulțumesc pentru încrederea pe care mi-ați acordat-o până acum și sper că împreună vom rezolva și alte obiective”, a anunţat primarul comunei Petrăchioaia, Mihai Dobre.

    Edilul dă asigurări că îi va ţine la curent pe consătenii săi cu privire la începerea şi derularea lucrărilor.

    Comentariile sunt închise.